Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luc Meulemans, bekende Gelenaar en echtgenoot oud-schepen Marleen Verboven, kiest voor lijst DURF

Luc Meulemans Geel

DURF is het Geelse poltitieke samenwerkingsverband tussen onafhankelijken en liberalen met als ambitie om van Geel de échte hoofdstad van de Kempen te maken.

'Voorzitter Myriam Smets is dan ook bijzonder blij om te kunnen aankondigen dat Luc Meulemans, als onafhankelijke kandidaat, de lijst DURF zal versterken en met een uitgesproken engagement zal meewerken aan dit politiek project.

Luc, die beroepshalve vooral actief was als manager in de IT-sector, mag gerust een ‘bekende Gelenaar’ genoemd worden. Zo was hij zeer actief in de Geelse sportsector, sportraad en verenigingen, van squash naar fietsen en de laatste jaren vooral tennis en padel.

Tevens was Luc tot voor enkele jaren een gekend radiomaker, samen met fijne collega’s bij lokale radio Geel FM. Verder is hij bestuurslid bij  Raak Oosterlo en organiseert hij al vijftien jaar een G-wielerwedstrijd in Geel-Oosterlo. Zijn ambitie is om in 2025 het BK voor G-renners naar Geel te halen.

Luc is ook  een Gelenaar met heel wat politieke ervaring, onder andere als gewezen bestuurslid van N-VA-Geel. De laatste twaalf jaar heeft hij politiek vooral zijn echtgenote Marleen Verboven gesteund in haar rol van schepen van cultuur en gemeenteraadslid. Nu zullen de rollen worden omgedraaid en mag Luc op de expertise en steun van Marleen rekenen. De domeinen die hem nauw aan het hart liggen zijn duidelijk : sport, G-sport en cultuur.

Luc geeft volgende redenen mee om in het project ‘DURF’ te stappen :  ‘De stad Geel staat voor veel uitdagingen door haar groei naar een centrumstad. Dit betekent veel uitdagingen, maar ook evenveel opportuniteiten. Een frisse kijk van een nieuwe partij zoals DURF, die werkt voor alle Gelenaren, kan daar zeker aan bijdragen.

Het politieke spel in Geel is me zeer bekend, en daarom wil ik me met veel branie en durf inzetten voor een ander beleid, dat gericht is op de tevredenheid van onze inwoners.’

 

Luc Meulemans Geel

Deel dit artikel